شکایت از همسایه کفتر باز
در ابتدا باید توسط مدیر ساختمان یا همسایگان به وی تذکر داده شود. اگر موثر واقع نشد، اشتشهادیه محلی جمع آوری می شود. و تحت عنوان مزاحمت از وی شکایت کیفری مطرح می شود، که با تماس با پلیس 110 و گزارش کلانتری،پرونده به دادسرای محل وقوع جرم فرستاده و بعد از تحقیقات مقدماتی، قرار جلب به دادرسی (قرار مجرمیت) و کیفر خواست نیز صادر می شود.
باید گفت مصادیق جرایمی که ذیل ماده 618 و 619 قانون مجازات می گنجند، جنبه عمومی دارند و دادستان به عنوان مدعی العموم حتی بدون شکایت شاکی نیز می تواند از شخص کفتر باز شکایت کند.
ماده واحده قانون تشدید مجازات کبوتر پرانی (کفتر بازی) به منظور محافظت بیشتر از پروازها بیان داشته است: هرکس در شعاع 40 متری فرودگاه ها یا مناطق ممنوعه اقدام به کبوتر پرانی کند به سه ماه تا یک سال حبس تادیبی محکوم می شود.
ماده واحده قانون تشدید مجازات کبوترپرانی مصوب ۱۵ خرداد ۱۳۵۳ مجلس شورا با اصلاحیه و الحاق بعدی
ماده واحده – به منظور تأمین حفاظت پرواز هواپیماها هر کس در شعاع چهل کیلو متری فرودگاهها و همچنین در مناطقی که از طرف وزارت جنگ ممنوعه اعلام گردد مبادرت به کبوترپرانی نماید به سه سال حبس تأدیبی محکوم خواهد شد.
تبصره۱ (اصلاحی ۱۳۵۳/۵/۸)- وزارت جنگ محل فرودگاهها و نقاط ممنوعه را وسیله یکی از روزنامههای کثیرالانتشار مرکز به اطلاع عموم میرساند و پس از انقضاء پانزده روز از تاریخ انتشار آگهی، اقدام به کبوترپرانی مستوجب مجازات مذکور در این قانون خواهد بود.
تبصره ۲ (الحاقی ۱۳۵۳/۵/۸)- نگهداری و پرورش کبوتر در حدود و مناطق مذکور در این ماده منوط به تحصیل پروانه است که در حوزه استحفاظی شهربانی از طرف شهربانی کشور و در حوزه استحفاظی ژاندارمری از طرف ژاندارمری کشور صادر میشود.
شرایط و ترتیب صدور پروانه به موجب آییننامهای که از طرف وزارت کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید تعیین میشود.
هر کس بدون پروانه مبادرت به نگهداری و پرورش کبوتر در حدود و مناطق مزبور نماید به حبس جنحهای تا شش ماه محکوم میشود.
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد ، به پشتوانه همراهی شما مخاطبین محترم ، سامانه مدیریت و نرم افزار رایگان شارژ ساختمان وب اسکان تلاش خواهد کرد تا در ادامه نکات کاربردی پیرامون بهبود مسائل حوزه آپارتمان نشینی و مدیریت آپارتمان را منتشر نماید .
0 نظر